sâmbătă, 15 august 2009

i was your getaway

Breathe me
Everytime you close your eyes
Taste me
Every time you cry
This memory
will fade away and die

Just for today
Breathe me
and say goodbye
(placebo- happy you're gone)

~

Era atât de pură, simplă, fericită. De asta o iubea, vedea în ea un punct de sprijin, o evadare. Găsea liniştea şi iubirea care lipseau din viaţa lui.
Ea l-a adorat încă din prima clipă. Nici nu-i stia numele, dar nu se putea gândi la nimic altceva. Şi nici nu visa că va ajunge vreodată atât de departe.
Era drogul lui favorit. Voia doar să-i păstreze mereu zâmbetul inocent şi banalele întrebări. Să o salveze şi să o ascundă. Să mai păstreze un suflet curat, doar pentru el, care să iasă în lumină dintre toţi. Nu i-a fost greu să aibă încredere din nou, să uite trecutul punând picoare un nou viitor.
Tot ce îşi dorea ea era să fie lângă persoana pe care o iubea. Ar mai putea iubi ştiind realitatea? Da. Asta îşi dorea. Voia să ştie cine e cu adevărat. Nu vedea nimic rău, nimic greu in asta. Era ultima persoană care s-ar fi lăsat protejată. Voia să înfrunte lumea aşa cum era cu adevărat. In doi. Să-şi dovedească doar că poate fi mai puternică şi mai bună decât toti ceilalţi.
Şi nici unul nu vedea cât de greu îi era celuilalt. Nu-şi inţelegeau nici măcar propriile sentimente.
A avut de ales între dragoste, aşa oarbă cum era şi realitate. Sau a avut măcar de ales? Erau două lumi diferite. A pierdut-o. Fără să-şi dea seama, a pierdut tot.
A trecut chiar atât de mult timp? Viaţa merge înainte fără nici un sens. Universul lui confuz şi liber. Viaţa ei fără nici o ţintă. Face doar tot ce îi trece prin cap. Pentru că poate. Şi sunt zile în care totul e fericit, frumos, aşa banal şi simplu. Zile în care psihicul lor e terminat. Zile în care nu s-ar mai ridica de jos. Sunt doar doi oameni indiferenţi ale căror priviri acum pustii nu se mai întâlnesc.
Ea încă-şi îngroapă regretele în spatele unor lacrimi de care nimeni nu ştie. Simte că aşa va fi iertată şi va putea uita disperarea din spatele acelei ultimi zile.
El se intreabă undeori unde-ar fi ajuns povestea lor. Unde a greşit? Poate n-ar fi trebuit să intre-n jocul ei, poate că nu ştia ce face, nu ştia ce vrea.

Nimeni nu mai protejează pe nimeni.
Sentimente exagerate.
Extremism. Indiferenţă.
Sunt doar un alt el şi-o altă ea,
în aceeaşi lume disperată.
Un el schimbat şi o ea
ce nu va mai fi nicicând la fel.
Un el şi-o ea ce s-au iubit.
Un el şi-o ea ce nu mai pot iubi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu