duminică, 27 iunie 2010

nimic cunoscut în acest deja vu

if the home is where the heart is, then we're all fucked.


go with the flow. tu nu suferi din dragoste sau după atenţia anumitor persoane, nu îţi doreşti pantofi noi şi nu-ţi doreşti nimic în general. uneori ai bani şi n-ai pe ce-i da, dar te păcăleşti şi te întorci acasă cu buzunarele goale. nu ai ambiţii, regrete, datorii sau sentimente. ai renunţat la toate astea. desigur că ţi-ar plăcea ca unele lucruri se întâmple, dar nu te consumi pentru nimic. nu ai probleme cu adevărat, de ce să îţi faci? e monoton, dar e mai sănatos. grijile nu există, sunt doar pretexte folosite de oameni pentru a-ţi face viaţa mai interactivă. ai trecut de perioada aia.
drumul spre destinaţie e în construcţie, dar nu renunţi şi nu te-ntorci. eşti într-o gară suspendată pe o planetă străină, ai pierdut controlul şi trenul spre casă. următorul e peste o mie de zile. nu disperi încercând să cauţi calea care nu există, accepţi ideea, dar fără să uiţi că locul tău nu e acolo şi fără să te minţi că totul e în regulă . te-ai grăbit. ţi-ai pierdut minţile, egoul, ţi-ai pierdut şansa iar acum îţi umpli capul cu filme, majoritatea proaste, ca să nu te plictiseşi când îţi vei pierde următorii ani aşteptând. uneori ţi-e frică să nu înnebuneşti, însă doar timpul îţi poate da înapoi ce ţi-a luat viaţa.
e ciudat aici. filmul vieţii tale e fractal şi soundtrackul în reverse. cam prea multă lumină, în rest nu e rău deci reducând lucrurile la abstract zici că e bine. te complaci evadând zilnic în călătorii psihedelice până la locul apartenenţei tale, dimensiunea în care aştepţi să ajungi. şi uiţi de tine. mai albeşti o noapte, te contopeşti cu un cearceaf, goleşti câte-un pahar de vise, mai înghiţi un pumn de zile, captiv într-un loc care te vrea şi nu-i poţi aparţine, când ai să începi să trăieşti ai să o faci atât de intens încât nu va mai rămâne nimic din tine. dar nu va fi o problemă, aici ai timp s-aduni destulă viaţă cât pentru fiecare zi şi fiecare noapte care te aşteaptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu